مواد لازم برای چهار نفر:بادنجان دلمه ای :چهار عدد       بادنجان کبابی :یک کیلو گرم    ذرت:یک پیمانه      قارچ خورد شده ۵۰۰گرم   گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم   پنیر ورقه ای زرد  چهار عدد   ,نمک وفلفل سیاه وپودر سیر  ,به میزان لازم  پوره گوجه فرنگی :یک پیمانه     روغن دو قاشق  ,پیاز متوسط  یک.عدد                                                          ابتدا بادنجان دلمه ای ها را شسته ,سپس به صورت دلخواه پوست انها را گرفته ,البته نیازی به پوست گرفتن کامل ندارند حال پیاز را ریز خرد کردهذودر روغن تفت میدهیم .وبعد از این مراحل نمکوفلفل وسیر را اضافه کرده وحال بادنجان کبابی را خرد کرده وبه ان اضافه میکنیم ,وکمی تفت میدهیم وبعد قارچ و ذرت رااضافه میکنیم,    وبعد پوره گوجه فرنگی اضافه شود وبعد پنیر ها را اضافه میکنیم .ومخلوط میکنیم  کمی که سرد شد درون بادنجان ها را پر کرده وسپس بیست الی سی دقیقه در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا پخته شوند.

موضوعات: اشپزی  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...